Planeettamme Maa II Hartwall Arenalla 24.2.2018

"BBC:n uuden Planeettamme Maa II -menestyssarjan miljoonat katsojat ympäri maailmaa lumonnut kuvamateriaali herää henkiin jättiscreenille heijastetussa 4K-Ultra-HD-kuvaformaatissa 80-henkisen sinfoniaorkesterin tulkitessa Oscar-palkitun säveltäjämestari Hans Zimmerin sekä Jacob Shean ja Jasha Klebenin musiikkia."

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=c8aFcHFu8QM[/embed]

Näin kerrotaan Planeettamme Maa II -tapahtuman nettisivuilla, ja jos tapahtuman kuvausta on uskominen niin konsertista tulee sanalla sanoen mieletön. Planeettamme Maa II on vuonna 2016 ilmestynyt jatko-osa kymmenen vuotta aikaisemmin maailman ensi-iltansa saaneelle Planeettamme Maa -dokumenttisarjalle. Dokumenttisarjaa juontaa kukas muukaan kuin Sir David Attenborough, BBC:n pitkäaikainen luonto-ohjelmien juontaja. Attenborough on juontanut mm. Suomessa nähtyä Avara luonto - sarjaa. Dokumenttisarjojen musiikin on säveltänyt maailmanmainetta niittänyt ja Oscar-palkinnonkin saanut Hans Zimmer, sekä Jasha Klebe ja Jacob Shea.

penguins blue planet

penguins blue planet

Planeettamme Maa II -sarjaa kuvattiin kolmen vuoden ajan 40:ssä eri maassa. Lauantaina 24.2.2018 dokumenttisarja herää aivan uudella tavalla eloon kun liveshow saapuu Helsingin Hartwall Arenalle. Ohjelmassa yhdistetään dokumenttisarjan kuvausmateriaali Hans Zimmerin säestämän ja Prahan 80-henkisen filharmonisen kaupunginorkesterin soittaman musiikin muodossa.

planeettamme maa fullsteam

planeettamme maa fullsteam

Näin ulkosuomalaisena joskus harmittaa että ei ole mahdollista osallistua tämänkaltaisiin tapahtumiin. Liput ovat mielestäni hintavia (39€ hattuhyllyllä - 164€ VIP-lippu) mutta mikäli on luontodokumenttien ja Zimmerin säveltämän musiikin ystävä, sijoitus on varmasti sen arvoinen. Jos olisin Suomessa menisin aivan ehdottomasti katsomaan! Rakastan luontoa ja rakastan orkesterimusiikkia joten yhdistelmä on mielestäni täydellinen.

Jos lukijoissa on tähän tapahtumaan osallistuvia, olisi ihanaa kuulla kokemuksesta!

panther chameleon bbc

panther chameleon bbc

Kuvat eivät ole omiani vaan ne löytyvät täältä, täältä ja täältä.